Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς αύριο Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, την ώρα που θα διενεργείται η τριμερής συνάντηση με τον υπουργό και την εργο..

Τράπεζα Πειραιώς: Άρχισαν πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά απολύσεων

πειραιώς

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς αύριο Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, την ώρα που θα διενεργείται η τριμερής συνάντηση με τον υπουργό και την εργοδοσία, προχωρούν οι τραπεζοϋπάλληλοι, με βάση ομόφωνη απόφαση της ΟΤΟΕ, αντιδρώντας στις 24 εκδικητικές απολύσεις στις οποίες προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Παράλληλα, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου προχωρούν σε πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 7.45 μέχρι τις 11 το πρωί, και συγκέντρωση στις 7.15 π.μ., έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αμερικής.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ την Πέμπτη για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στον κλάδο.

Υπενθυμίζεται ότι κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και την Τρίτη, για τους εργαζόμενους που απολύθηκαν και προέρχονται από το πρώην τμήμα «κόκκινων» δανείων (RBU). Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να υποταχθούν στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της εργοδοσίας, δηλαδή να μεταφερθούν στην εταιρεία «Intrum Hellas», η οποία ανέλαβε το RBU.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …