Στάση εργασίας πραγματοποιούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, ως συμπαράσταση στους συμβασιούχους συναδέλφους τους. Την απόφαση πήρε η Πανελλήνια Ομοσπον..

Στάση εργασίας-αλληλεγγύη στους συμβασιούχους Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης

στάση

Στάση εργασίας πραγματοποιούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, ως συμπαράσταση στους συμβασιούχους συναδέλφους τους. Την απόφαση πήρε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της νέας παράστασης διαμαρτυρίας η οποία διοργανώνεται από το συντονιστικό του αγώνα εργαζομένων του ειδικού προγράμματος απασχόλησης του ΟΑΕΔ και για την διευκόλυνση της συμμετοχής των συμβασιούχων συναδέλφων στην κινητοποίηση, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019 από τις 11:00 πμ ως τη λήξη του ωραρίου και καλούμε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη και όποιον άλλο συνάδελφο έχει τη δυνατότητα, στη συγκέντρωση στις 14:30 μμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Απαιτούμε να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος και να παραταθούν οι υπάρχουσες συμβάσεις.

Διεκδικούμε τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές μορφές απασχόλησης, καταδικάζοντας την επισφάλεια, τις απολύσεις και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που πλέον αποτελούν τον κανόνα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …