Ένας από τους πλέον ανερχόμενους ράπερ, ο Juice WRLD, πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών, σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά Μέσα. Το TMZ μετέδωσε το πρωί της Κυριακής ότι ο Jarad Anthony Higgins, γνωσ..

Πέθανε ο ράπερ Juice WRLD

Ένας από τους πλέον ανερχόμενους ράπερ, ο Juice WRLD, πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών, σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά Μέσα.

Το TMZ μετέδωσε το πρωί της Κυριακής ότι ο Jarad Anthony Higgins, γνωστός ως Juice WRLD, υπέστη κρίση σε αεροδρόμιο του Σικάγο που μόλις είχε προσγειωθεί ερχόμενος από το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Αμερικανός ράπερ κατέληξε σε νοσοκομείο της πόλης λίγο αργότερα.
Ο μουσικός από το Σικάγο έγινε ιδιαίτερα γνωστός με το σινγκλ «All Girls Are The Same» στις αρχές του 2018 λίγο πριν κυκλοφορήσει το «Lucid Dreams», ένα κομμάτι που έγινε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς φτάνοντας μέχρι το Νο 2 του Billboard Hot 100.
Το 2019 ο Juice WRLD κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη στα Billboard Music Awards. Μέσα σε δύο χρόνια 25 κομμάτια του Juice WRLD «σκαρφάλωσαν» στο Hot 100 του Billboard.

Είχε μιλήσει αρκετές φορές για τις κακές εμπειρίες που είχε από τη χρήση ναρκωτικών. «Εάν δεν σε σκοτώσουν μπορούν να σε αφήσουν σε μία αφασία που μπορεί να διαρκέσει για όλη τη ζωή του. Οι περισσότεροι ραπάρουν όταν είναι μαστουρωμένοι και αισθάνονται καλά. Εγώ, όμως, μιλάω για την καλή και την κακή πλευρά για να ρίξω λίγο περισσότερο φως στην αρνητική πλευρά» είχε δηλώσει στο NME.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς γιόρτασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Καθαρά Δευτέρα

Στην εξοχή πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία …