Σύμφωνα με το ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή, της άτυχης 77χρονης, στους Άγιους Θεοδώρους, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη σπάσιμο του αυχένα. Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 77χρον..

Άγιοι Θεόδωροι: Έσπασαν τον αυχένα της 77χρονης – Ακαριαίος ο θάνατος

Άγιοι Θεόδωροι: Έσπασαν τον αυχένα της 77χρονης – Ακαριαίος ο θάνατος

Σύμφωνα με το ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή, της άτυχης 77χρονης, στους Άγιους Θεοδώρους, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη σπάσιμο του αυχένα.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 77χρονης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή και σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δράστες του εγκλήματος, σύμφωνα με το Korinthostv.gr. Χθες, οι έρευνες γίνονταν παράλληλα σε καταυλισμούς Ρομά σε όλη Κορινθία και τη Δυτική Αττική.

Σήμερα ολοκληρώνονται στην Κορινθία και παράλληλα γίνονται στοχευμένες έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια στην Δυτική Αττική, όπου οι Αρχές πιστεύουν ότι τους οδηγούν οι ενδείξεις από τις έως τώρα έρευνές τους.

Οι έμπειροι άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες δεν ήταν από την περιοχή της Κορινθίας αλλά από την Δυτική Αττική και οι σημερινές έρευνες που γίνονται σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής, μόνο τυχαίες δεν είναι. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των κακοποιών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση των υλικών των κλειστών κυκλωμάτων για τον εντοπισμό του ασημί Hyundai.

Συγκλονίζει ο γιός της 77χρονης

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, συγκλόνισε με τις δηλώσεις του και την περιγραφή της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η μητέρα του.

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε... Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω» τόνισε ίδιος.

«Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω... Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν... Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της» σημείωσε ο γιος της ηλικιωμένης και πρόσθεσε: «Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από 2 λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένη η μούρη της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς:Το καλύτερο αντίδοτο στην ακροδεξιά είναι η καλή πολιτική που απαντάει στα προβλήματα του κόσμου

«Όσο παράγουμε καλή πολιτική, αποτελεσματική πολιτική, λύσεις στα προβλήματα των Ευρωπαίων, τόσο αποδυναμώνεται ο λόγος …