Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια. Οι 11 κατηγορούμενοι ..

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια.

Οι 11 κατηγορούμενοι βαρύνονται με τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ενώπιον της ανακρίτριας όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής χωρίς να έχουν εκρηκτικές ύλες στην κατοχή τους.

Μετά το πέρας των απολογιών ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι σε τέσσερις κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά διαστήματα.

Στο πλευρό των κατηγορουμένων συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια φίλοι και αλληλέγγυοι, μεταξύ των οποίων και Ιταλοί μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ευχή του πρωθυπουργού για την Καθαρά Δευτέρα - Πώς γιόρτασε τα κούλουμα

Επέστρεψε στην Αθήνα από το Κάιρο ο πρωθυπουργός  Στην ύπαιθρο ως είθισται αυτήν την ημέρα, …