Τραγικός είναι ο απολογισμός από συμβάν με πυροβολισμούς στο Νιου Τζέρσεϊ. Μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 6 άτομα, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί, πολίτες και οι δύο πιθανοί δράστες. Λίγο μετά τις 12:30,..

ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 6 νεκροί

ΗΠΑ: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 6 νεκροί

Τραγικός είναι ο απολογισμός από συμβάν με πυροβολισμούς στο Νιου Τζέρσεϊ. Μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 6 άτομα, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί, πολίτες και οι δύο πιθανοί δράστες.

Λίγο μετά τις 12:30, τοπική ώρα, ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά σε εβραϊκό παντοπωλείο. Όταν έφτασε η αστυνομία, έκανε λόγο για πολλά θύματα.

Τα σχολεία της περιοχής αποκλείστηκαν αμέσως ενώ αστυνομία και ελεύθεροι σκοπευτές, κυνηγούσαν τους δράστες των πυροβολισμών.

Μια πηγή της αστυνομίας περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα». Οι δυο ύποπτοι έφτασαν την περιοχή σε φορτηγάκι και μετάφεραν «μεγάλα όπλα».

Οι ύποπτοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα ήταν ντυμένοι στα μαύρα ενώ η αστυνομία δήλωσε ότι βρέθηκαν «βόμβες σωλήνες» στο φορτηγό τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …