Σε άθλια κατάσταση εθεάθη ο πρώην κραταιός άντρας του Χόλυγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος προσήλθε στο δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή, υποβασταζόμενος, σε κακή κατάσταση, εξαιτίας προβλημάτων..

Νέους όρους φύλαξης ζητάει ο Χάρβεϊ Γουάινστιν

Σε άθλια κατάσταση εθεάθη ο πρώην κραταιός άντρας του Χόλυγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος προσήλθε στο δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή, υποβασταζόμενος, σε κακή κατάσταση, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη σπονδυλική στήλη, αλλά και του σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίον υποφέρει.

Ο 67χρονος πρώην παραγωγός της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλυγουντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, προσήλθε στο δικαστήριο για μία νέα ακρόαση, ώστε να αλλάξουν οι όροι κράτησής του, καθώς από τη σύλληψή του και μετά έχει εμφανίσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και διαβήτη τύπου 2.

Τα προβλήματα που επικαλείται ο Γουάινστιν άνοιξαν τον δρόμο για να του επιτραπεί να φορέσει ειδική συσκευή παρακολούθησης, καταβάλλοντας και χρηματική εγγύηση μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο Γουάινστιν έφτασε στο δικαστήριο και μπήκε στο κτήριο υποβασταζόμενος. Αρχικά φορούσε το ειδικό βραχιόλι εντοπισμού στον αστράγαλο, αλλά λόγω των προβλημάτων υγείας του, ο επιτηρητής της εγγύησης Ira Judelson το άλλαξε με μία συσκευή δύο κομματιών. Η νέα συσκευή περιλαμβάνει ένα λεπτότερο βραχιόλι αστραγάλου με ξεχωριστή συσκευή εκπομπής του σήματος.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς γιόρτασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Καθαρά Δευτέρα

Στην εξοχή πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία …