«Σούπερ μάρκετ των φτωχών»: Έρχονται τα Poundland στην Ελλάδα

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Poundland, της Βρετανίας, θέλει να επεκταθεί στην Ελλάδα και την Ιταλία, στο πλαίσιο ενός σχεδίου τριπλασιασμού των πωλήσεων και των κερδών εντός μιας δεκαετίας.

Πρόκειται για τα πιο «φθηνά» σούπερ μάρκετ στην Αγγλία στα οποία μπορεί να βρει κανείς προσφορές αλλά και «γίγας» συσκευασίες επώνυμων προϊόντων, όπως Kelloggs, Cadbury, Pantene και Kodak.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει συνολικά 300 καταστήματα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η Poundland έχει 347 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αναπτυχθεί γρήγορα από την εμφάνιση της ύφεσης. Ισχυρίζεται ότι έχει 3,5 εκατομμύρια αγοραστές κάθε εβδομάδα.

Πηγή: Financial Times

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …