Το Brexit και όχι η ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν ήταν το πρόβλημα που έφερε το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα για το Εργατικό Κόμμα – το χειρότερο από το 1935 – εάν επιβεβαιωθεί το exit poll του BBC, υπο..

Εργατικό Κόμμα: Οι κατάλληλες αποφάσεις θα ληφθούν με το τελικό αποτέλεσμα

Το Brexit και όχι η ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν ήταν το πρόβλημα που έφερε το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα για το Εργατικό Κόμμα – το χειρότερο από το 1935 – εάν επιβεβαιωθεί το exit poll του BBC, υποστήριξε ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του κόμματος Τζον Μακντόνελ. «Οι κατάλληλες αποφάσεις θα ληφθούν όταν έχουμε τα οριστικά αποτελέσματα», τόνισε ο Μακντόνελ.

«Θα δούμε τα αποτελέσματα το πρωί και μετά θα ληφθούν αποφάσεις, είμαι βέβαιος», δήλωσε στην τηλεόραση του BBC.

Σε ερώτηση εάν θα χρειαστεί να παραιτηθεί ο ίδιος και ο Κόρμπιν, ο Μακντόνελ δήλωσε: «Ας δούμε τα ίδια τα αποτελέσματα, όπως είπα θα ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις».

Σύμφωνα με την «Guardian», η απάντηση αυτή μπορεί να σημαίνει ότι ο Κόρμπιν θα πρέπει να παραιτηθεί εάν το αποτέλεσμα επιβεβαιώσει τις προβλέψεις.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Τράπεζα: Αυξάνεται το χάσμα ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες

Για το ένα τρίτο από αυτές, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι τώρα χαμηλότερο από εκείνο …