Κατάπαυση πυρός στη Λιβύη και διάλογο ζητούν Μέρκελ, Μακρόν και Κόντε

Να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να ξεκινήσουν διάλογο ζήτησαν από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές στον λιβυκό εμφύλιο οι ηγέτες της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Τζουζέπε Κόντε ανέφεραν ότι οι σταθερότητα στην Λιβύη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την πολιτική λύση του προβλήματος.

Σε κοινή δήλωση τους οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας υπογράμμισαν ότι: «Καλούμε όλα τα λιβυκά και διεθνή μέρη να απέχουν από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης και να δεσμευθούν ειλικρινά σε μία διαρκή και ολοκληρωμένη κατάπαυση των εχθροπραξιών και να συνεχίσουν με δέσμευση αξιόπιστες διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών».

Πηγή: skai.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …