Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε κατοικία στο χωριό Γλυκόριζο Άρτας, έπειτα από πτώση μεγάλου βράχου. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο βράχος αποκολλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να πέ..

Βράχος αποκολλήθηκε και κατέστρεψε σπίτι στην Άρτα

Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε κατοικία στο χωριό Γλυκόριζο Άρτας, έπειτα από πτώση μεγάλου βράχου.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο βράχος αποκολλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να πέσει με ορμή πάνω στο σπίτι. Ένας τοίχος κατέρρευσε, ενώ φθορές προκλήθηκαν και στα δωμάτια του οικήματος.

Εκείνη την ώρα, εντός της οικίας βρισκόταν μια γυναίκα και ο γιος της. Ευτυχώς όμως, δεν τραυματίστηκαν.

Τόσο ο τοπικός δήμος, όσο και η περιφέρεια συνέδραμαν την άτυχη οικογένεια, παραχωρώντας έναν νέο χώρο, προκειμένου να φιλοξενηθεί έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αιτία της αποκόλλησης ήταν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Πάντως, αντίστοιχο περιστατικό είχε λάβει χώρα και πριν από 10 χρόνια, όταν βράχος αποκολλήθηκε και κατέστρεψε σπίτι του οικισμού Άγιος Γεώργιος.

Οι κάτοικοι, μάλιστα, ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν ελέγχους, προκειμένου να εξεταστεί η στατικότητα των εδαφών.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …