Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάνι Αϊέλο (Danny Aiello), γνωστός για τη συμμετοχή του στο «Κάνε το σωστό» και στο «O Νονός II», πέθανε, σε ηλικία 86 ετών, σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ. Τον θάνατο του ηθοπ..

Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάνι Αϊέλο

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάνι Αϊέλο (Danny Aiello), γνωστός για τη συμμετοχή του στο «Κάνε το σωστό» και στο «O Νονός II», πέθανε, σε ηλικία 86 ετών, σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ.

Τον θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε η οικογένεια του. «Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Ντάνι Αϊέλο, ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, μουσικός και ηθοποιός, πέθανε χθες το βράδυ μετά από σύντομη ασθένεια», ανέφερε η οικογένεια σε δήλωσή της πραγματοποιώντας παράλληλα έκκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητά της.

Ο Ντάνι Αϊέλο είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1973, δίπλα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία «Bang the Drum Slowly».
Στη συνέχεια έπαιξε στο «O Νονός II» ενσαρκώνοντας τον Tony Rosato. Το 1989 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία «Κάνε το σωστό» του Σπάικ Λι.
Είχε εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Κάποτε στην Αμερική» (1984) και Moonstruck (1987), ενώ είχε συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν. Πέρα από τον κινηματογράφο είχε πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις στο Broadway ενώ εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Lady Blue» και «The Last Don». Με ανάρτησή της στο Twitter η Cher αποχαιρέτησε τον Αϊέλο κάνοντας λόγο για έναν σπουδαίο ηθοποιό.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …