Ένας ακόμη εργάτης σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν 23χρονο πακιστανικής καταγωγής, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών στα λατομεία της Μηλί..

Νεκρός 23χρονος εργάτης στο Πήλιο. Καταπλακώθηκε από ογκόλιθο σε λατομείο

πήλιο

Ένας ακόμη εργάτης σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν 23χρονο πακιστανικής καταγωγής, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών στα λατομεία της Μηλίνας στο Πήλιο.

Ο νεαρός μετανάστης καταπλακώθηκε από ογκόλιθο, όταν κόπηκε ο ιμάντας που σήκωνε το φορτίο που μεταφέρονταν από μπουλντόζα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του, τον οποίο και διαπίστωσαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, όπου και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα αναδεικνύει, για μια ακόμη φορά, πως καθημερινά, έλληνες και ξένοι εργάτες, θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους του κεφαλαίου, καθώς δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες υπερεντατικοποιημένης εργασίας, χωρίς ειδίκευση, χωρίς ασφάλιση, χωρίς μέτρα προστασίας και τις περισσότερες φορές, με καθυστέρηση των δεδουλευμένων αλλά χωρίς τον μισθό που προβλέπουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …