Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα απογοητευτεί αν κάτι «σκαρώνεται» στη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις δραστηριότητες στην ασιατική χώρα. «Θα απ..

Ντ. Τραμπ: Παρακολουθούμε στενά τη Βόρεια Κορέα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα απογοητευτεί αν κάτι «σκαρώνεται» στη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις δραστηριότητες στην ασιατική χώρα.

«Θα απογοητευτώ αν κάτι σκαρώνεται, και αν αυτό συμβαίνει, θα το τακτοποιήσουμε», τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος. «Το παρακολουθούμε πολύ στενά», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Η ένταση μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Πιονγκ Γιάνγκ κλιμακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, επαναφέροντας ανησυχίες ότι οι δύο χώρες εισέρχονται εκ νέου σε τροχιά σύγκρουσης, όπως πριν από την έναρξη των διπλωματικών επαφών τους το 2018.

Ο ειδικός επιτετραμμένος των ΗΠΑ για τη Βόρεια Κορέα, Στίβεν Μπίγκαν έφτασε χθες Κυριακή στη Σεούλ και προέτρεψε την Πιονγκ Γιάνγκ να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Ουάσινγκτον για την επανάληψη των διμερών συνομιλιών.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …