Συρία: Νεκροί 23 άμαχοι από βομβαρδισμούς στην Ιντλίμπ

Σε τουλάχιστον 23 ανέρχονται οι άμαχοι που σκοτώθηκαν την Τρίτη από βομβαρδισμούς του καθεστώτος της Δαμασκού στην επαρχία Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανάμεσα στα θύματα περιλαμβάνονται επτά μέλη της ίδιας οικογένειας, και ένα παιδί που σκοτώθηκε στο χωριό Ταλμάνας. Μια γυναίκα και τρεις κόρες ενός διασώστη της ομάδας διάσωσης «Λευκά Κράνη» σκοτώθηκαν στο χωριό Μπαντάμα, πρόσθεσε η ΜΚΟ.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, τα «Λευκά Κράνη» που δραστηριοποιούνται σε ανταρτοκρατούμενες περιοχές δημοσίευσαν βίντεο που δείχνει τον εθελοντή διασώστη να μεταφέρει τα άψυχα σώματα των μελών της οικογένειάς του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς γιόρτασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Καθαρά Δευτέρα

Στην εξοχή πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία …