Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο των τεσσάρων εργατών

Σε κινητοποίηση σήμερα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας στο Κορωπί, «για να  διεκδικήσουμε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και ανθρώπινους χώρους για τη διαμονή των μεταναστών εργατών, σε σπίτια και όχι τρώγλες μέσα στους εργασιακούς χώρους», καλεί  όλους τους εργαζόμενους, Έλληνες και μετανάστες, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για διαμαρτυρία για τον τραγικό θάνατο των τεσσάρων Πακιστανών εργατών κτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια Αττικής, μετά από διαρροή υγραερίου από άθλια σόμπα που είχε παραχωρήσει η εργοδοσία.

«Κέρδη βουτηγμένα στον εργατών το αίμα – άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι, συνάδελφοί μας από το Πακιστάν έχασαν τη ζωή τους μέσα στο χώρο εργασίας τους», υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …