Πώς θα είναι ο καιρός την Παραμονή Χριστουγέννων – Πού θα βρέξει - Ergasia News

Μέχρι νωρίς το πρωί βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τοπικά στα δυτικά και νότια, συνοδευόμενες από παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 12 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο και την Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 στα νησιά του Ιονίου και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 6 με 7 μποφόρ και κατά τόπους 8 έως 9 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Καλός καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και τοπικά στο Θερμαϊκό έως 8 μποφόρ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …