Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Τσαβούσογλου

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως επιβεβαιώνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η συνομιλία μεταξύ των δυο υπουργών, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς γίνεται στη σκιά των άκυρων μνημονίων που υπέγραψε η Τουρκία με την Λιβύη, της τουρκικής προκλητικότητας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο αλλά και της επικείμενης υπογραφής διακρατικής συμφωνίας για τον EastMed μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.

Ο υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου θα παραστεί στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …