Τουρκία: Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ετοιμάζει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη - Ergasia News

Η Τουρκία ενδέχεται να χρειαστεί να συντάξει ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την ανάπτυξη στρατευμάτων στη Λιβύη και η Εθνοσυνέλευσή της εργάζεται επί του θέματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

«Ενδέχεται να υπάρξει ανάγκη μιας εξουσιοδότησης σύμφωνα με τις εξελίξεις εκεί. Το κοινοβούλιο εργάζεται επί του θέματος», σημείωσε ο Τούρκος αξιωματούχος σε δηλώσεις του από την Άγκυρα, έπειτα από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να παράσχει την αναγκαία στήριξη στην κυβέρνηση του Φάγιεζ αλ Σάρατζ.

«Η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει τη νόμιμη, διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης και δεν θα εγκαταλείψει τον λιβυκό λαό», επισήμανε ο Καλίν.

«Αυτή η στήριξη μπορεί να γίνει υπό όρους στρατιωτικής εκπαίδευσης ή σε άλλους τομείς, όπως η πολιτική στήριξη».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …