Καιρός, προειδοποίηση Καλλιάνου για «Ζηνοβία»: Θα υπάρξουν προβλήματα, πού θα χιονίσει - Ergasia News

Όπως λέει, πιθανότατα θα δημιουργηθούν προβλήματα από το ύψος του Αγίου Στεφάνου αλλά και βορειότερα κατά διαστήματα.Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Αττική θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα, στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού, αλλά και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στη Βοιωτία.

«Μόνο εκεί όμως θα χιονίσει χαμηλά», διαβεβαιώνει ο κ. Καλλιάνος, σημειώνοντας πως σε όλες τις άλλες περιοχές, το χιόνι δεν θα πέσει σε υψόμετρο μικρότερο των 350 μέτρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ Πάντως, όποιος θέλει πραγματικά να χαρεί το χιόνι ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, μπορεί την Κυριακή 29/12 και τη Δευτέρα 30/12 να επισκεφτεί τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, το Πήλιο η και περιοχές της κεντροανατολικής Πελοποννήσου. Στην Αττική θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού αλλά και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στη Βοιωτία. Μόνο εκεί όμως θα χιονίσει χαμηλά. Στα υπόλοιπα τμήματα ισχύει ότι έχω πει, ότι δηλαδή τα χιόνια θα απασχολήσουν περιοχές άνω των 350-400 μέτρων κατά μέσο όρο», Επαναλαμβάνω ότι θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη να χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πάντως, όπως και να έχει, πιθανότατα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας από το ύψος του Αγίου Στεφάνου και βορειότερα κατά διαστήματα».

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προειδοποιεί για τις πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης που θα πλήξουν τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. Σύμφωνα με το meteo, η θερμοκρασία θα πέσει πολύ και η κακοκαιρία από το Σάββατο 28/12 έως και τη Δευτέρα 30/12 θα έχει «αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά».

 

Η κακοκαιρία Ζηνοβία θα εντοπίζεται κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, όπου εκτός από τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν κατά τόπους και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …