Στην Τουρκία τον Ιανουάριο η Μέρκελ - Ergasia News

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Τουρκία τον επόμενο μήνα για να προτρέψει τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να στηρίξει τη συμφωνία για το μεταναστευτικό που σύναψε με την ΕΕ, γράφει η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, με φόντο τους φόβους ότι η σύρραξη στη Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες μεταναστευτικές ροές.

H εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης απέφυγε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της Sueddeutsche Zeitung σήμερα, σημειώνοντας πως τα σχέδια της Γερμανίδας καγκελαρίου ανακοινώνονται πάντα την Παρασκευή της εβδομάδας που προηγείται του ταξιδιού.

Άγγελα Μέρκελ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν τελευταία φορά τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο, όπου συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή έπεσαν οι μάσκες - Όψεις του ίδιου νομίσματος Μητσοτάκης και Καραμανλής

"Το έγκλημα των Τεμπών θα διαλευκανθεί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες τους να το συγκαλύψουν"  "Σήμερα …