Ανακοίνωση Πλακιωτάκη: Θετικά νέα για τους Έλληνες ναυτικούς στο Τζιμπουτί

Θετικά τα νέα για τους Έλληνες ναυτικούς που βρίσκονται ανοιχτά του Τζιμπουτί.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στον λογαριασμό του στο Facebook,  ο υποπλοίαρχος Αργύρης Τσαγκρής θα καταφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ συνεχίζονται οι «προσπάθειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε πολύ σύντομα να λήξει η περιπέτεια και των άλλων ναυτικών».

Υπενθυμίζεται πως πέντε Έλληνες ναυτικοί εδώ και περίπου 100 ημέρες παραμένουν στο πλοίο «Πτολεμαίος» που βρίσκεται αγκυροβολημένο τρία μίλια μακριά από το λιμάνι, με τις αρχές να το έχουν δεσμεύσει και να μην του επιτρέπουν να πιάσει λιμάνι εξαιτίας οφειλών της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχουν προβλήματα με τα αποθέματα φαγητού και φαρμάκων. Οι ναυτικοί απηύθυναν έκκληση για τον επαναπατρισμό τους, κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …