Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των εγκλωβισμένων στα Δερβενοχώρια - Ergasia News

Αργά το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων αλλά και στο ΠΚ Δερβενοχωρίων μετά από τηλεφώνημα του 20χρονου ο οποίος είχε κολλήσει για πέντε περίπου ώρες στη θέση «Τσιγκουράτι».

Οι πυροσβέστες από τις παραπάνω υπηρεσίες, ήταν κι αυτοί που κατόρθωσαν τελικά να φτάσουν στο σημείο, χάρη στις μπουλντόζες της Πολιτικής Προστασίας που άνοιξαν το δρόμο.

Ενδιάμεσα, εκτός από το χιόνι που ξεπέρασε το μισό μέτρο, υπήρχαν και σπασμένα δέντρα που έκλεισαν το δρόμο στα 4Χ4 οχήματα των πυροσβεστών και εκεί χρειάστηκαν τα βαριά ερπυστριοφόρορα μηχανήματα της Περιφέρειας.

Συγχρόνως οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και μία ακόμη παρέα τεσσάρων εκδρομέων που είχαν εγκλωβιστεί επίσης στο χιόνι, στο δρόμο Δερβενοχωρίων – Ελευσίνας στο ύψος του «Τιτάνα».

Η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να επέμβει και νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12) για τη μεταφορά σε ασφαλές σημείο 10 ατόμων, που είχαν μείνει με τα αυτοκίνητά τους, στην Επαρχιακή Οδό Οινόης – Μαγούλας στην Τ.Κ. Στεφάνης Βοιωτίας, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Πηγή: lamiareport.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …