Μητσοτάκης: Εντολή για έρευνα σχετικά με το κλείσιμο της Αθηνών - Λαμίας - Ergasia News

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δύο υπουργοί διερευνούν τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραμανλής θα καλέσει τους υπεύθυνους της Νέας Οδού για εξηγήσεις ενώ αντίστοιχα ο κ. Χρυσοχοίδης διερευνά τυχόν παραλείψεις της τροχαίας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …