Super League 1: Ο Γκεστράνιους ορίστηκε στο «ντέρμπι αιωνίων», ο Παπαπέτρου στο Άρης - ΠΑΟΚ - Ergasia News

Ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους ορίστηκε να σφυρίξει το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι στο VAR.

Ο Φινλανδός ρέφερι, ο οποίος είχε «σφυρίξει» το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφει μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα για να διαιτητεύσει το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της νέας δεκαετίας.

Βοηθοί του Γκεστράνιους θα είναι οι συμπατριώτες του Αραβίρτα και Λάμπου, τέταρτος διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR o Σιδηρόπουλος.

Η ΚΕΔ όρισε τον Παπαπέτρου στο άλλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Oικονόμου στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου στην Αλβανία

Η υπόθεση Μπελέρη αντανακλά την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών αξιών στην Αλβανία …