Έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Μαγνησίας

Το χιόνι πέφτει από το ύψος της Πορταριάς μέχρι τη Ζαγορά, καθώς και στην Ανάβρα με τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επιχειρούν για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, το φαινόμενο της χιονόπτωσης συνοδεύεται με έντονους ανέμους, τονίζοντας πως η κακοκαιρία φαίνεται να επιδεινώνεται.

Πάνω από 12 μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν στις περιοχές που η χιονόπτωση είναι έντονη, ενώ βρίσκονται σε επιφυλακή σε όλο το νομό 30 μηχανήματα για κάθε ενδεχόμενο.

Η κ. Κολυνδρίνη τόνισε επίσης ότι η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σημειώνοντας βέβαια ότι οι οδηγοί πρέπει να φέρουν μαζί τους αλυσίδες και να είναι αρκετά προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …