Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η επενδυτική έκρηξη– Μόνο ο Τσίπρας δεν το ‘χει καταλάβει

«Έχει ξεκινήσει η επενδυτική έκρηξη. Ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει είναι ο Τσίπρας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως η ανάπτυξη δεν θα φτάσει στο 4% και πως η επενδυτική έκρηξη υπάρχει μόνο στα «προεκλογικά τους φυλλάδια, αλλά όχι στην πραγματική ζωή».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το σύνολο του διεθνούς οικονομικού Τύπου εκτιμά ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο ‘’hot’’ επενδυτικός προορισμός για τα επόμενα χρόνια», πως «ξεκολλάνε» όλα τα μεγάλα έργα όπως το Ελληνικό και πως όλα αυτά «είναι σημάδι ότι το επενδυτικό κλίμα πράγματι αλλάζει».

«Όταν αναλάβαμε την εξουσία ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας ήταν κάτω του 1,7 και πάμε να κλείσουμε πάνω από το 2% το 2019. Αυτό είναι ακριβώς η απόδειξη ότι το κλίμα αλλάζει. Και θα φτάσουμε το 4% πείτε του κ. Τσίπρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …