Κηδεία Σουλεϊμανί: Ποδοπατήθηκαν διαδηλωτές, αναφορές για πολλούς νεκρούς (video) - Ergasia News

Τραγωδία σημειώθηκε πριν την ταφή του Σουλεϊμανί του Ιρανού υποστρατήγου που δολοφονήθηκε από αμερικανική επιδρομή στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης. Σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση υπήρξε επεισόδιο με αρκετούς από τους διαδηλωτές να ποδοπατούνται.

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 48 έχουν τραυματισθεί σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

{https://twitter.com/no_itsmyturn/status/1214480342020739073?s=20}

Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση πλάνα που εικονίζουν χιλιάδες ανθρώπους, πολλούς στα μαύρα, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Κερμάν για να θρηνήσουν τον ανώτατο αξιωματικό, ο οποίος για ορισμένους αναλυτές ήταν ατύπως ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος στη χώρα.

Η διαδικασία «εκδίωξης των ΗΠΑ από την περιοχή έχει ξεκινήσει», δήλωσε απευθυνόμενος στο πλήθος ο στρατηγός Χοσεΐν Σαλαμί, διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης.

Περισσότερα σε λίγο



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …