Συνάντηση Βαρθολομαίου με τον νέο υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Βλάση

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βλάσης, ο οποίος τη Δευτέρα παρέστη, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, στην Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία για την εορτή των Θεοφανείων.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστη και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη κυρία Γεωργία Σουλτανοπούλου, ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον κ.Υφυπουργό για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός κ.Κ.Μητσοτάκης και τον ευχαρίστησε για το αμείωτο ενδιαφέρον της Ελληνικής Πολιτείας για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την περί αυτό Ομογένεια της Πόλεως. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …