Αστυνομικοί: Αυξήσεις μέσω νέου πλαφόν σε αποζημίωση για νυχτερινή εργασία - Ergasia News

Οι αστυνομικοί θα δουν αυξημένες αποδοχές, αφού μέχρι σήμερα οι ώρες εργασίας μετά τις δέκα το βράδυ, για τις οποίες υπήρχε αποζημίωση ήταν συγκεκριμένες και περιορισμένες.

Αυξημένες αποδοχές στους αστυνομικούς καθώς αυξημένες κατά ένα εκατομμύριο εκατόν πενήντα χιλιάδες ώρες θα είναι πλέον το πλαφόν των ωρών νυχτερινής εργασίας για τις οποίες θα αποζημιώνονται οι αστυνομικοί.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ θα δει αυξημένες τις αποδοχές του, αφού μέχρι σήμερα οι ώρες εργασίας μετά τις δέκα το βράδυ, για τις οποίες υπήρχε αποζημίωση ήταν συγκεκριμένες και περιορισμένες.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ: “Το ανώτατο όριο ωρών νυχτερινής απασχόλησης του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 3 του άρθρου 2 της αριθμ. 8000/32/233-α από 16-3-2018 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄ 1302), αυξάνεται αποκλειστικά για το έτος 2019 κατά 1.150.000 ώρες για το Αστυνομικό Προσωπικό, τους Συνοριακούς Φύλακες και τους Ειδικούς Φρουρούς. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την 01-12-2019.”

πηγή: astinomiko.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …