Σε Αθήνα και Λευκωσία ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Την Αθήνα και τη Λευκωσία θα επισκεφτεί ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για προξενικές υποθέσεις, Καρλ Ρις, στις 12-16 Ιανουαρίου.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο κ. Ρις «θα υπογραμμίσει τη βαθιά και συνεχή δέσμευσή μας στην προστασία των πολιτών των ΗΠΑ που βρίσκονται στο εξωτερικό και τη διευκόλυνση της διαδικασίας για τη νόμιμη επίσκεψη στις ΗΠΑ».

Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ αναμένεται να μεταβεί στην Τουρκία τον επόμενο μήνα και έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου ως μεσολαβητής του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο για την εκτόνωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …