Τι απαντά το μετρό για την αφίσα μετά το σάλο - Ergasia News

Απάντηση έδωσε τοΜετρό μετά το σάλο για την αφίσα για τις αμβλώσεις - Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ αναφέρει πως κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, η αφίσα θα αποσυρθεί απόψε το βράδυ.

Μετά το σάλο για την αφίσα στο Μετρό, σε σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ αναφέρεται πως κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, η αφίσα θα αποσυρθεί σήμερα το βράδυ, όταν σταματήσει η λειτουργία του Μετρό.

“Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κατόπιν εντολής του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων. Αχ. Καραμανλή και λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, έκρινε ότι η καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο δίκτυο του Μετρό μπορεί να θεωρηθεί υπαινικτική για τα δικαιώματα των γυναικών και αποφάσισε να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα από τα διαφημιστικά πλαίσια των σταθμών του δικτύου της. Η αφίσα θα αποσυρθεί το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου προς Τρίτη 14 Ιανουαρίου μετά το πέρας της λειτουργίας του Μετρό”, αναφέρει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …