Συμφωνία με τις τράπεζες για δάνεια άνω των 8 εκατ. ευρώ σε γνωστή ελληνική εταιρεία

Η ελληνική εταιρεία Ε. Παΐρης ανακοίνωσε πως προχώρησε σε συμφωνία με τις τράπεζες, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Eurobank σχετικά με δάνεια που ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία αφορά στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεών της προς τις τράπεζες, ποσού 8.264.000 ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η παροχή επιπρόσθετης χρηματοδότησης, ύψους έως 700.000 ευρώ, για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών της σκοπών.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου, το οποίο θα εξασφαλίζεται με εμπράγματες εξασφαλίσεις επί ακινήτων της εταιρείας και θυγατρικής αυτής, καθώς και με την παροχή εγγύησης από θυγατρική της εταιρεία και για την έκδοση του οποίου πρόκειται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο προσεχές διάστημα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …