«Παρών» από Ελληνική Λύση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Κατά της υποψηφιότητας Σακελλαροπούλου για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας τάχθηκε και επισήμως προ ολίγου η Ελληνική Λύση δια στόματος του Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για πρόταση που αποσκοπεί στην προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από άλλα μείζονα ζητήματα.

«Δεν συναινούμε για λόγους εθνικής συνείδησης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος, το κόμμα του οποίου πρόκειται να εκφραστεί στην επικείμενη ψηφοφορία της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου με το «παρών» δεδομένου ότι δυνατότητα «ΟΧΙ» δεν προβλέπεται.

Η πλήρης δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου έχει ως εξής:

«Αρχικά δηλώνουμε ότι τιμούμε το πρόσωπο της κ. Σακελλαροπούλου.  Εκτιμούμε τη συνολική της παρουσίας, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δυστυχώς χρησιμοποιείται από τη ΝΔ για την αλλαγή της ατζέντας, τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στα ελληνοτουρκικά και στην παταγώδη αποτυχία με το Βερολίνο.  Κυρίως όμως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία 70 χρόνια η ΝΔ σύρεται πίσω από μία επιλογή που εκθέτει και την ίδια την υποψήφια πρόεδρο αλλά και την ίδια τη ΝΔ.

Με θλίψη δηλώνουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση, κρίνοντας από τα πεπραγμένα της κυρίας Σακελλαροπούλου, κατά το παρελθόν της, για μία σειρά άλλων αποφάσεων από το κόψιμο των συντάξεων, μέχρι την ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, που φυσική αυτουργός ήταν η κ. Σακελλαροπούλου, αλλά και κυρίως για λόγους εθνικής συνείδησης να μη συναινέσουμε στην πρόταση της ΝΔ.  Θα αναιρεθούμε οι ίδιοι αλλά θα διαψεύσουμε και τις προσδοκίες των Ελλήνων.  Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή ωστόσο για υπηρεσιακή Υπουργός Δικαιοσύνης η κ. Σακελλαροπούλου». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …