Λασίθι: Θύμα ενέδρας και ξυλοδαρμού ηλικιωμένος κτηνοτρόφος - Ergasia - Ειδησεις

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος στην Κριτσά Αγίου Νικολάου, όταν άγνωστος του επιτέθηκε με μαγκούρα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν του έκοψε τον δρομο ένα παγκάκι, το οποίο τοποθέτησε ο δράστης, αναγκάζοντάς τον να βγει από το όχημα.

Μόλις ο ηλικιωμένος κατέβηκε για να βγάλει από τη μέση το αντικείμενο, ο άγνωστος του επιτέθηκε, χτυπώντας με μία μαγκούρα στο σώμα και το κεφάλι.

Ο δράστης άφησε τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο στον δρόμο κι εξαφανίστηκε, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Αφού οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται με κατάγματα στο χέρι, στο σώμα αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι ήταν οι λόγοι της επίθεσης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …