Νίκη με πολύ... VAR για τον ΠΑΟΚ (3-1 τον Αστέρα Τρίπολης) - Ergasia - Ειδησεις

Στο 14′ ο Αστέρας απείλησε την εστία των γηπεδούχων. Από λάθος του Αουγκούστο ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ που απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 25′ με κεφαλιά του Ινγκασον σε κόρνερ του Βιεϊρίνια. Η μπάλα έφυγε άουτ και αυτή ήταν η πρώτη καλή προσπάθεια των γηπεδούχων στο άνευρο ξεκίνημα τους.

Αυτή ήταν η προειδοποίηση για το γκολ που ήρθε στο 29′. Από φάουλ που εκτελέστηκε με πρωτότυπο τρόπο η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Αστέρα όπου ο Σφιντέρσκι δεν ήταν πρόθυμος να σπαταλήσει την ευκαιρία. Με γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0, που όμως καθυστέρησε πέντε λεπτά να μετρήσει, μετά τον έλεγχο του VAR.

Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να διεκδικεί το καλύτερο και στο 38′ σουτ του Μάρκο Φερνάντεθ πέρασε ελάχιστα άουτ. Κοντά σε ευκαιρία βρέθηκε στο 42′ και ο Μπόρχα Φερνάντεθ σουτάροντας στα ύψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επίσης επιθετικά αλλά ήταν και ευνοημένος απο το var αφού ο Πέλκας πέτυχε το 2-0 στο 61' με κοντινό σουτ κι ενώ ο βοηθός αρχικά το ακύρωσε σαν οφσάιντ.

Στο 64′ ο Σοάρες ανέτρεψε τον Σφιντέρσκι είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και το πέναλτι που αρχικά υποδείχθηκε, ανακλήθηκε με απόφαση του VAR. Στο μεταξύ η δεύτερη κίτρινη του Σουάρες μετατράπηκε σε απευθείας κόκκινη.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε επιθετικά και στο 79′ ο Λάμπρου απο ασίστ του Μίσιτς πέτυχε το 3-0 σε αποθέωση, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Στο 85′ ο Μάρκο Φερνάντεθ πέτυχε γκολ για τον Αστέρα, απο κοντά που αρχικά ακύρωσε ο διαιτητής και ο διαιτητής του VAR Παπαπέτρου διόρθωσε με νεότερη εκτίμηση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …