ΑΕΚ: Η Γουλβς ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για Ολιβέιρα - Ergasia News

Η πρώτη κουβέντα της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα αφορούσε πρόθεση της αγγλικής ομάδας να πληρώσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να αξιώνει τη ρήτρα του Πορτογάλου φορ (6,5 εκατ. ευρώ) για να τον παραχωρήσει.

Οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να κινούν τα νήματα για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Ολιβέιρα προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, με την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο να είναι στόχος για την Ένωση.

Για να προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση, θα πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρωθεί η πώληση του Ολιβέιρα, άσχετα αν στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία ΑΕΚ - Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με όσα λένε στην Πορτογαλία, η Γουλβς εντός των επόμενων ωρών θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, η οποία αναμένεται να καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί και η ρήτρα ενεργοποιηθεί, θα ανοίξει και ο δρόμος για τη μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στους «Λύκους».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές: Ελληνικό «άρωμα» στις γερμανικές υποψηφιότητες

Μια Φιλελεύθερη με πάθος για την Ελλάδα, μια ανεξάρτητη καπετάνιος-ακτιβίστρια για τους πρόσφυγες είναι μερικοί …