Νωρίτερα η πληρωμή συντάξεων Φεβρουαρίου στο δημόσιο - Ergasia News

Πιο νωρίς θα γίνει η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου στο δημόσιο, σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη. Όλες οι λεπτομέρειες.

Ποτέ θα γίνει η πληρωμή

Η καταβολή θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου αντί για 30 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση μετά την καταβολή των συντάξεων του μηνός Ιανουαρίου 2020 στις 20/12/2019, για να μην υπάρξει υπέρμετρα μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ αυτής και της καταβολής των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2020 θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 30/01/2020, αποφασίσθηκε να καταβληθούν νωρίτερα.

Έτσι με βάση το γεγονός αυτό και με δεδομένο ότι με την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίστηκε οι συντάξεις του Δημοσίου μηνός Φεβρουαρίου 2020 να καταβληθούν, αντί της 30ης Ιανουαρίου 2020, την 27η του ίδιου μηνός.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα πρόστιμα ύψους σε 11 επιχειρήσεις – Σκρέκας: «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας»

Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της …