Πυρκαγιά σε σπίτι στην Πυργέλα Αργολίδας - Φόβοι για δύο νεκρούς - Ergasia News

Πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στις 4 τα ξημερώματα στην Πυργέλα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα σε οικία, όπου υπάρχουν φόβοι για δύο νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι διέμεναν δύο αδέλφια συνταξιούχοι οι οποίοι εικάζεται από την αστυνομία πως είναι νεκροί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπισθεί οι σοροί τους από τους Πυροσβέστες.

Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική Άργους με τέσσερα οχήματα και 8 άντρες, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν 4 άντρες και δυο οχήματα της Π.Υ. Ναυπλίου. Παρών στη μάχη ήταν και ο διοικητής της Π.Υ. Άργους.

Εκφράζονται φόβοι για την τύχη των ενοίκων, στο σπίτι το οποίο ήταν κλειστό από παντού με λαμαρίνες διέμεναν δύο ηλικιωμένα αδέρφια .

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν μέσα στο σπίτι ή έλειπαν.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …