Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες γυναίκες από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού - Ergasia News

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες παρέχει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι».

Συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, δεκαπέντε γυναίκες που κατοικούν στον Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού και πληρούν τις προϋποθέσεις, θα επισκεφτούν τον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι», Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου (Τύρινθος 2 Άνω Πατήσια).

Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών καθώς και γυναίκες με ατομικό εισόδημα μικρότερο από 6.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από 12.000 ευρώ, με προσαύξηση 1.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας : 213 2039925 & 213 2039922.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …