Με πολιτική χροιά (;) η απουσία Σαμαρά από την ψήφιση της τροπολογίας για ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Της Ναντίν Χαρδαλιά

 "Δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Δεν έχω μιλήσει μαζί του από την Παρασκευή που επέστρεψε από την Αμερική. Επειδή κάποια ΜΜΕ έγραψαν περί ασθένειας και νοσοκομείου πάντως, σας διαβεβαιώνω πως αν ήταν στο νοσοκομείο θα το ήξερα", ανέφερε χαρακτηριστικά συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Νωρίτερα είχαν διακινηθεί ορισμένες πληροφορίες περί πιθανού προβλήματος με το μάτι που είχε εγχειρήσει παλαιότερα ο κ. Σαμαράς. 

Σημειώνεται, δε, ότι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ δήλωναν άγνοια για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίαζε την απουσία του με αιχμές περί αντάρτικου και αποστάσεων από την κομματική γραμμή του πρωθυπουργού.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …