ΛΑΡΚΟ: Συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας. Κλείνει η Εθνική Οδός

Με νέα 24ωρη απεργία σήμερα Τετάρτη και κλείσιμο της Εθνικής Οδού στο ύψος του Μαρτίνου, στις 13.00, συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης – κεφαλαίου για την επιχείρηση, στα διαλυτική τροπολογία για τον τεμαχισμό και την εκποίηση ή το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, την οποία φέρνει σήμερα για ψήφιση η κυβέρνηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την καθολική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία και με τη μαζική συγκέντρωση στη Λάρυμνα, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής, έδωσαν αποφασιστική απάντηση στα αντεργατικά σχέδια για τη ΛΑΡΚΟ.

The post ΛΑΡΚΟ: Συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας. Κλείνει η Εθνική Οδός appeared first on iskra.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …