Απεργία Τρίτη(18/2) για Ασφαλιστικό. Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς

Γενική απεργία στην Αθήνα την Τρίτη 18/2 μετά από απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Η γενική απεργία αποτελεί έκφραση αγωνιστικής διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο και σε αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, διατηρεί ακέραιο τον αντιασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου, ο οποίος σφαγιάζει κυριολεκτικά τις συντάξεις πρώτα από όλα για τους σημερινούς εργαζόμενους και αυριανούς συνταξιούχους, οι οποίοι θα δουν, μετά από εργασία δεκαετιών, συντάξεις πείνας, πενίας και εξαθλίωσης με τις οποίες δεν θα μπορούν ούτε καν να επιβιώσουν.

Η απεργία της Αθήνας αναμένεται να είναι μαζική με τη συμμετοχή όλων των σωματείων και των εργαζόμενων που ανήκουν στις τάξεις του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, ενώ αναμένεται να μπει χειρόφρενο και σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ελπίζοντας να ληφθεί μέριμνα για την προσέλευση των εργαζομένων στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

 

B.Z


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …