Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Καθήκον Δημοκρατίας να βρει ποιοι έστησαν παραδικαστικό κύκλωμα

«Ειναι αδύνατο να ολοκληρώσει η Προκαταρκτική Επιτροπή τις εργασίες της αν δεν καταθέσουν οι δυο προστατευόμενοι μάρτυρες καθώς ειναι τα κομβικότερα πρόσωπα» όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Επισήμανε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης έδωσε 28 διαφορετικές καταθέσεις στην κυρία Τουλουπάκη ΚΑΙ μόνο στη 29η  θυμήθηκε να πει ότι είχε λαδώσει ο Μανιαδάκης τον Λοβέρδο.
  
Αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τη γνώση τους γι αυτά που κατέθεσαν, τότε πρέπει να πουν ποιος τους έβαλε να τα πουν επισήμανε ο κ,. Γεωργιαδης
 
Κατέληξε οτι «είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι έστησαν τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λάου. Άρα αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση».

Δειτέ αναλυτικότερα τι αναφέρει ο Υπουργός Ανάπτυξης στον ΣΚΑΙ στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …