ΣΥΡΙΖΑ: Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τέλος

«Δεν είναι μόνο το μπάχαλο της κυβέρνησης αλλά και η κατρακύλα της που δεν έχει τέλος» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τις ενέργειες της κυβέρνησης στο προσφυγικό.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά το επτάμηνο μπάχαλο και τις αλλεπάλληλες παλινωδίες που έχουν οδηγήσει σε χάος νησιώτες και αιτούντες άσυλο, μετά την αναγνώριση ότι τελικά δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γεωπολιτικοί λόγοι για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, μετά την επανασύσταση του Υπουργείου που κατήργησαν, μετά την ΠΝΠ της επίταξης γιατί δε θα ψήφιζαν ούτε οι βουλευτές τους, σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης επιβεβαίωσε και αυτό που είχε πει η κα Χριστοδουλοπούλου ως υπουργός. Ότι πρόσφυγες και μετανάστες εξαφανίζονται.

Δεν είναι μόνο το μπάχαλο της κυβέρνησης αλλά και η κατρακύλα της που δεν έχει τέλος».

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …