Επικοινώνησε ο «Σαράφης» με την ΕΛ.ΑΣ

Με την αστυνομία επικοινώνησε ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης», σύμφωνα με πληροφορίες. Οι αρχές τον έψαχναν από την Τετάρτη, που είχε κληθεί να καταθέσει στη ΓΑΔΑ και δεν εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με πηγές, ο μάρτυρας δήλωσε στον αρμόδιο αξιωματικό ότι είναι διαθέσιμος να καταθέσει στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή, αλλά μόνο υπό το καθεστώς της προστασίας στο οποίο έχει ενταχθεί και χωρίς να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του.

Ανέφερε ακόμη ότι μόνο γι αυτό το λόγο δεν παρουσιάστηκε στο ραντεβού με τα μέλη της επιτροπής.

«Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας ενημέρωσε σήμερα την ειδική επιτροπή ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία 'Μάξιμος Σαράφης' εξέφρασε τη βούλησή του να εξεταστεί με ηλεκτρονικά μέσα προστασίας της ανωνυμίας του», ανέφερε απόψε μέλος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης.

«Δεν διαπραγματευόμαστε με τους μάρτυρες πως θα τους εξετάσουμε», σχολίασε βουλευτής της πλειοψηφίας στην επιτροπή.

Πηγή: skai.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …