Ολυμπιακός - 'Αρσεναλ 0-1: Δεν άντεξε! - Ergasia News

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε και έχασε στο στάδιο Καραϊσκάκης από την Αρσεναλ με 1-0, κάνοντας έτσι την πρόκριση πολύ δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την Άρσεναλ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά μια στιγμή αμυντικής αδράνειας κόστισε στους «ερυθρόλευκους» την ήττα με 0-1 από τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατέστησε πολύ δύσκολη τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στο Λονδίνο (27/2, 22:00) για τη φάση των «32» στο Europa League.

Το γκολ της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα σημείωσε ο Λακαζέτ στο 81ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία της Άρσεναλ στο β΄ ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο «Εμιρέιτς» χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες. Η ομάδα του Λονδίνου είχε δοκάρι στο 86΄, σε κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …