Κοροναϊός: Περισσότερα τελικά τα κρούσματα στην επαρχία Χουμπέι - Ergasia News

Οι αρχές της επαρχίας Χουμπέι στην Κίνα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας του νέου κοροναϊού, αναθεώρησαν προς τα πάνω τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που είχαν ανακοινωσεί την Τετάρτη 19 του μηνός, σε 775 από 349 που είχαν ανακοινώσει πριν.

Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές της επαρχίας ανακοίνωσαν ότι θα προσθέσουν εκ νέου μερικά κρούσματα στην καταμέτρηση των στοιχείων για τη νόσο, αφότου προσάρμοσαν τη μεθοδολογία τους για να υπολογίζουν μόνο κρούσματα που είχαν ανιχνευτεί με γενετικά τεστ, και όχι με σπινθηρογραφήματα.

Στη συνέχεια αξιωματούχοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν κρούσματα που είχαν ήδη υπολογιστεί. Η προηγούμενη καταμέτρηση των 349 κρουσμάτων ήταν η χαμηλότερη από τότε που εκδηλώθηκαν τα πρώτα κρούσματα στις 25 Ιανουαρίου.

Ο γραμματέας του κόμματος στην Χουμπέι Γινγκ Γιονγκ έδωσε σήμερα εντολή να προστεθούν εκ νέου τα κρούσματα στην καταμέτρηση και είπε ότι οποιοσδήποτε τα αφαίρεσε θα θεωρηθεί υπεύθυνος, είπε ο Του Γιαντσάο, ανώτερος αξιωματούχος της επιτροπής υγείας της Χουμπέι.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …