Ραγκούσης εναντίον Γεωργιάδη: Η Ελλάδα δεν θα γίνει Σικελικό κράτος

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Στους υπαινιγμούς του περί «μαφίας» με αιχμές για πρωτοφανή λειτουργία της κυβέρνησης που οδηγεί σε μετατροπή της χώρας μας σε Σικελικό κράτος, επέμεινε και σήμερα από τη Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης, βάζοντας αυτή τη φορά προσωπικά στο «κάδρο» τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα «καρφιά» που άφησε νωρίτερα στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη μη εκτέλεση ακόμα των ενταλμάτων βίαιης προσαγωγής των προστατευόμενων μαρτύρων στην καταγγελλόμενη σκευωρία Novartis.

«Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ως εδώ και μην παρέκει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Σικελικό κράτος», σχολίασε σε υψηλούς τόνους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, καυτηριάζοντας τη φράση του κ. Γεωργιάδη «εγώ περιμένω από την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» και την ανάγνωση  της στάσης της έναντι των αποκαλούμενων «Μάξιμου Σαράφη» και «Αικατερίνης Κελέση» ως «συστολή».

Λίγο πριν ο κ. Ραγκούσης, είχε υποστηρίξει ότι οι αναφορές του Υπουργού Ανάπτυξης στρέφονται εμμέσως και εναντίον του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ως προϊστάμενης πολιτικής αρχής της ΕΛ.ΑΣ, επιρρίπτοντας ευθύνες για τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και στον πρωθυπουργό προσωπικά.

«Όσα συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα είναι πρωτοφανή για ευνομούμενη πολιτεία και κράτος δικαίου. Και φταίει ο κ. Μητσοτάκης που έχει βάλει έναν Υπουργό που ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη και έχει φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά δεν μπορεί να μην απαντάτε στις δημόσιες απειλές που εκτόξευσε σε βάρος της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σήμερα ο  Άδωνις Γεωργιάδης», σημείωσε χαρακτηριστικά.  


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …