Μπούγας στον ΣΚΑΪ 100,3: Μετά την εξέταση Σαράφη πλησιάζουμε την αλήθεια

"Με την εξέταση του προστατευόμενου μαρτύρα με την κωδική ονομασία Μαξίμος Σαράφης έχουμε κάνει πολλά βήματα και πλησιάζουμε την ουσία της υπόθεσης και την αλήθεια. Η ιστορία αποσαφηνίζεται" δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρος της προκαταρκτικής Ιωάννης Μπούγας.

Τόνισε πως από τα  πρακτικά της εξέτασης, αν κάνεις τα συγκρίνει με τα πρακτικά άλλων μαρτύρων και τα στοιχειά της δικογραφίας προκύπτει περί τίνος πρόκειται.

Ανέφερε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας  Μάξιμος Σαράφης εξετάστηκε σε άλλο χώρο από τον χώρο που ήταν τα μελή της Επιτροπής.

Για την προστατευόμενη μαρτύρα με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση η οποία αναμένεται να εξεταστεί την Τρίτη (25/2) ο κ. Μπούγας ανέφερε ότι δεν έχει δηλώσει πώς επιθυμεί να εξετασθεί. «Πιθανολογώ ότι θα έρθει και θα ζητήσει να εξετασθεί με τεχνικά μέσα», ανέφερε ο κ. Μπούγας.  

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …